Novinka na bufetech

červenec 8 2018

Nově se letos můžete na bufetech těšit na vynikající koláče a další sladké dobroty z vyhlášeného pekařství U Onďase z Děčína

Nově se letos můžete na bufetech těšit na vynikající koláče a další sladké dobroty z vyhlášeného pekařství U Onďase z Děčína, dvojnásobného držitele ocenění Regionální potravina roku a ocenění nejlepší pekařský výrobek Ústeckého kraje mj. i za máslové koláče, které budete mít možnost letos ochutnat.

Několikanásobný účastník dlouhé trati Krušnotonu a majitel pekařství U Onďase Jiří Ondečko nám nabídl možnost vzájemné spolupráce a jeho nabídka nás velmi potěšila.

"Krušnoton považuji za jeden z nejlépe zorganizovaných cyklomaratonů. Zejména ze strany zajištění celé trati a taktéž skvěle zásobovaných bufetů s vynikající obsluhou, které jsou plně k dispozici i těm, kteří stejně jako já uzavírají startovní pole :-). Je až neuvěřitelné, že každoročně již tak vysokou laťku se daří organizátorům každý rok nejen udržet, ale vždy ještě o něco posunout, i proto považuji za čest spolupracovat s tak skvělými organizátory. Věřím, že naše sladké pečivo, které je vyráběno dle vlastních receptur bez použití jakékoliv chemie s důrazem na kvalitní suroviny dodá všem dostatek energie k úspěšnému dokončení Krušnotonu." říká majitel pekařství a amatérský cyklista Jiří Ondečko.

Všichni závodníci se můžou letos těšit máslové koláče s různými náplněmi, kynutý ovsík s rozinkami a další sladké dobroty!

Věříme, že tuto novinku na bufetech oceníte a bude to další z důvodů zúčastnit se letošního Krušnotonu a užít si ho po všech stránkách doslova do "sytosti" :-)

Těšíme se na vás, tým Krušnotonu a pekařství U Onďase